Masterclass Inspirerend Leiderschap

Koos Kerstholt 01-12-2022 43 keer bekeken

Begin

06-12-2022 om 16:00

Einde

06-12-2022 om 20:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Van Heekstraat 15, 3125 BN Schiedam

Verander de wereld, begin bij jezelf: je kunt jouw organisatie alleen meenemen op een nieuwe koers als je zelf weet waar je naar toe wilt gaan.

De wereld is sterk in beweging. Niet alleen staan we voor fundamentele economische, ecologische en maatschappelijke transities, ook worden we steeds vaker geconfronteerd met crises die door hun onvoorspelbaarheid onverwachte gevolgen hebben in onze directe omgeving. Lockdowns, sterke inflatie, tekort aan grondstoffen  om maar een paar te noemen. Voor veel bedrijven betekent het dat er snel en alert moet worden gereageerd. Hoe zorg je er als leider voor dat jouw bedrijf voldoende flexibel en wendbaar is zonder dat je de eigen identiteit en focus verliest? Hoe krijg je medewerkers mee in noodzakelijke verandering en zorg je voor verbondenheid met de organisatie in tijden van onzekerheid? Vragen die bij menig CEO of DGA vandaag de dag hoog op de agenda staan.

In deze masterclass neemt Johan Reijenga je mee op weg naar inspirerend leiderschap. Leiderschap dat de organisatie richting en perspectief geeft doordat het verankerd is in een gedeelde overtuiging dat we op de goede manier bezig zijn. In twee sessies geven wij inzicht in een handelingsperspectief voor Inspirerend Leiderschap.

Sessie 1 – dinsdag 6 december 2022, 16:00 tot 20:00 uur
Verander de wereld, begin bij jezelf: je kunt jouw organisatie alleen meenemen op een nieuwe koers als je zelf weet waar je naar toe wilt gaan. In de eerste sessie staan we daarom stil bij jouzelf als leider en de uitdagingen die de veranderende wereld met zich meebrengt.

Sessie 2 – dinsdag 13 december 2022, 16:00 – 20:00 uur
Het is eenzaam aan de top, maar dat is een keuze! Wat moet je veranderen om het bedrijf in beweging te krijgen en hoe doe je dat? In de tweede sessie leggen we de focus op het handelingsperspectief: we geven handvatten om door verandering van het eigen gedrag de organisatie in beweging te krijgen.

Deelnemers krijgen na afloop van de masterclass een certificaat van deelname en een exemplaar van het boek Wie orde zaait zal chaos oogsten van prof.dr. Walter Baets.

Kosten: Deze masterclass wordt mogelijk gemaakt door het Kenniscentrum Business Innovation van de Hogeschool Rotterdam en is voor de deelnemers kostenloos.

Meer informatie over de Masterclass 

Praktische informatie

  • Datum: Sessie 1:dinsdag 6 decemeber en sessie 2: dinsdag 13 decemeber 2022
  • Locatie: Het Living Lab van het Kenniscentrum Business Innovation, Van Heekstraat 15, 3125 BN Schiedam, Kamer 1.10 (1ste verdieping)
  • Tijd: 16.00 - 20.00 uur

Aanmelden

 

 

Over 

De Business Innovation Community is een uniek platform voor de Metropoolregio Rotterdam-Den Haag waarin we je uitnodigen om deel te nemen aan - en deel te zijn van - de transitie van de lokale economie. Lees meer

Contact

Hogeschool Rotterdam
Kenniscentrum Business Innovation
Postbus 25035 
3001 HA Rotterdam

Aanmelden nieuwsbrief

 

 

Cookie-instellingen