Algemeen

CSRD rapportage: een zegen of een vloek?

Vanaf 2026 zijn grotere organisaties vanaf 250 werknemers en beursgenoteerde mkb ondernemingen verplicht om een CSRD rapportage in te dienen over hun duurzame- en sociale impact. Het is waarschijnlijk een kwestie van tijd dat dit ook gaat gelden voor alle mkb’ers en dus ook uw organisatie!

Binnen de Business Innovation Community is een platform (community of practise) opgezet voor mkb’ers over dit onderwerp. Daar delen we kennis en ervaring met elkaar. Daarnaast worden vanuit dit platform workshops en masterclasses georganiseerd om meer inzicht of te doen en te professionaliseren. Ook vindt u daar een koppeling naar studenten en adviseurs die kunnen helpen bij het vormgeven en inrichten van uw CSRD activiteiten. 

Samen zorgen we ervoor dat uw niet alleen aan de formele verplichting kunt voldoen maar CSRD ook optimaal gebruikt om meer en beter resultaat te bereiken.

 

 

Over 

De Business Innovation Community is een uniek platform voor de Metropoolregio Rotterdam-Den Haag waarin we je uitnodigen om deel te nemen aan - en deel te zijn van - de transitie van de lokale economie. Lees meer

Contact

Hogeschool Rotterdam
Kenniscentrum Business Innovation
Postbus 25035 
3001 HA Rotterdam

Aanmelden nieuwsbrief

 

 

Cookie-instellingen